Hlavní obsah
Článek

Na premiéru filmu Dětská hra vyrazila také Karla Mráčková (50). Byť se akce logicky odehrávala pod střechou, tak se sympatická moderátorka na akci jaksepatří vyletnila. Bývalá rosnička sáhla po letních šatech z lehkého materiálu s hlubokým výstřihem, díky kterému muži nevěděli, kam s očima.

Bylo to vůbec poprvé, co Karla zhlédla horor v kině. „Tento žánr mi není vůbec blízký, byl to první horor, který jsem viděla. Očekávání jsem tedy neměla příliš velké, nakonec, jak už to bývá, jsem byla mile překvapená. U některých scén jsem zavírala oči, syn se mi smál, ale pak už jsem se kvůli filmu nebála, naopak, příjemně mě rozptýlil,” říká Karla, kterou doprovodil syn Nikola (27).

Bylo docela výjimečné zastihnout Mráčkovou ve městě, neboť v průběhu prázdnin tráví hodně času na venkově. „Letos jsme výjimečně nejeli s manželem a dětmi na náš milovaný Kos, dcera byla vážně nemocná, tak jsme v naší milované chatrči v Lojovicích,” říká Karla, která si pobyt na venkově nemůže vynachválit. „Pořídila jsem konečně velký bazén, počasí nám přeje, a navíc se kamarádce na jaře narodil chlapeček Vendelín, takže kromě koníka a psů se ještě staráme o miminko. Jinak vše při starém, spokojena v práci, kde je to super,” říká s nadšením Karla Mráčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám