Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lisa Rinna (56) má padesátku dávno za sebou, ale i tak se udržuje ve formě. Dokonce natolik, že ji občas fanoušci kritizují, že je až příliš hubená a není vhodným vzorem pro své dcery. Právě jedna z jejích dcer Amelia Gray Hamlin (18) v minulosti bojovala s anorexií.

Hvězda Paniček z Beverly Hills se v jednom z nedávných dílů přiznala, že v minulosti pravděpodobně trpěla i ona poruchou příjmu potravy. Když se jí zeptali, jestli Amelia zdědila tyto potíže po ní, odpověděla: „Pravděpodobně ano.“

„Mám nějaké problémy s jídlem? Asi mám, protože pracuji v tomhle průmyslu,“ dodala na svou obhajobu. „Mám stejnou váhu už od dvaceti. Nejsem bulimička ani anorektička. Ale mluvili jsme o tom, byla jsem i na terapii. Nemohu se za to obviňovat, ale i tak to dělám,“ doplnila k tématu nemoci její dcery.

Amelia poprvé zmínila poruchu na svém instagramovém účtu v březnu loňského roku. V emotivním příspěvku se vyzpovídala ze svých bolestí a získala si sympatie veřejnosti. Amelia však není jedinou dcerou Lisy, která má nějaké zdravotní problémy.

Starší Delilah (21) nedávno prostřednictvím sociálních sítí přiznala, že trpí depresemi. Kvůli nim dokonce byla v léčebném zařízení.

„Vloni touhle dobou jsem byla v léčebně. Nastěhovala jsem se do New Yorku a začala život studentky. Krátce na to jsem začala trpět příšernými depresemi. Přitahovala jsem negativní lidi, protože jsem měla negativní myšlenky. Zasekla jsem se v nezdravém vztahu, který mě zlomil. Navíc jsem si myslela, že si to všechno zasloužím,“ přiznala před několika dny v příspěvku na svém instagramovém účtu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám