Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejprve s manželem bydleli v pronájmu na pražské Kampě, pak se přestěhovali do Břevnova, ale když přišly děti, nastal čas na to najít pro rodinu něco většího.

Když se manžel módní návrhářky Aleny Wilson, která vytváří outfity například pro Jolanu Voldánovou či Adélu Gondíkovou, projížděl na kole v Hostivici kousek za Prahou, našel to pravé. Z chátrající barabizny vytvořili domov snů.

"V Hostivici bydlíme už osm let a jsem tady maximálně spokojená. Ze začátku jsem se tedy trochu bála, dům máme přímo u lesa a tma je tady opravdu černočerná. Ale už jsem si zvykla, a když se vracím z Prahy, je to jako oáza klidu. Hlavně je to tady úžasné pro děti," svěřila nám Alena, když nás pozvala k sobě domů. Jak Alena bydlí, se můžete podívat na videu i ve fotogalerii.

Kromě standardního vybavení se její domov může chlubit i saunou s ochlazovacím bazénkem, vlastním suterénním barem s odhlučněním a od letoška i venkovním bazénem. S tím Alena čekala, dokud děti nepovyrostou.

"Člověk každý rok čte, že se nějaké dítě utopí v bazénu, takže jsem měla o děti strach. Ale teď už je dceři jedenáct a synovi devět a oba jsou výborní plavci. A mně se teď navíc bazén s protiproudem hodí i na rehabilitaci a fyzioterapii," doplnila Alena, která před pěti týdny spadla z koně a utrhla si kolenní vazy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám