Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní léto Klára Medková (40) v žádném případě nezahálí. První vicemiss ČR z roku 2003 už má za sebou několik dovolených a na další se s manželem, bývalým fotbalistou Radkem Kováčem a syny Radkem a Davidem ještě chystá.

„Už jsme byli na třech dovolených. V květnu jsme byli s rodiči v Abú Zabí. První týden prázdnin jsme vyrazili s klukama a pak jsme si udělali s manželem líbánky v Monaku. Jeli jsme navštívit kamaráda a bylo to moc hezký,” říká bývalá modelka, které se čtyřdenní výlet jen ve dvou velmi líbil: „Manžel má u mě plusové body.”

Klára je maminkou na plný úvazek, a tak ji dovolená jen s partnerem velmi potěšila. „S dětmi si to užijeme, ale my dva jsme si to udělali moc hezký.”

Kováčovi si zopakovali líbánky, ale opakování svatebního slibu zatím úplně neplánují. I když nikdy neříkej nikdy.

„Desáté výročí svatby máme příští rok. Uděláme asi jen nějakou garden party,” říká Klára, která si nemohla užít velkou svatbu se vším všudy. „Svou svatbu jsem prožila jen se svědkama a bez přátel. Proto by nebylo špatné to zopakovat a pojmout to ve větším.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám