Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kaštanově hnědé vlasy, hluboký pohled a úsměv od ucha k uchu. Tím oplývá Nikol Buranská (32). Krásná modelka na druhý ročník Prima Festu, který o víkendu probíhal ve westernovém městečku na Vysočině, dorazila se svou dvojnicí.

Ten, kdo hádal, že se jedná o starší sestru krásné modelky, která se stala v roce 2014 Českou Miss Earth, byl úplně vedle. Sexy brunetka totiž dorazila se svou maminkou. „Ano, lidé nám to říkají často,“ svěřila Nikol. „Jestli jsem zdědila geny po mamince, tak se nemusím bát stáří, vypadá naprosto skvěle,“ chválila svou maminku Buranská.

Ta s maminkou okamžitě vyrazila obhlížet oblečení. „Miluju módu, když jsme tady viděly s mamkou výprodeje, musely jsme se hned přijít podívat. Oblečení nakupuji ráda, zrovna dneska jsem si koupila tuhle skvělou kšiltovku. Nejčastěji teď ale nakupujeme dětské oblečení pro mou neteřinku, je to radost vybírat věci jak pro sebe, tak pro jiné,“ řekla modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám