Hlavní obsah
Článek

Těchto šest krásek bude v srpnu bojovat o titul Miss Universe Slovenské republiky. Že missky a sportovci patří k sobě, dokazují už před finále. Tři z nich už svého sportovce doma mají.

"Jsme spolu přes rok, je to fotbalista," řekla Super.cz Valéria Melounová. Fotbalistu má také Laura Longauerová. "Jsme spolu jen dva měsíce. Jsem velmi šťastná, je to moje síla posledních týdnů. Doufám, že to vydrží, něco tak intenzivního jsem ještě necítila. Je to především úžasný člověk, až potom sportovec," řekla Super.cz Laura, která chodí se slovenským fotbalistou Dávidem Hanckem, který hraje za italskou Fiorentinu.

Sportovce má také devatenáctiletá finalistka Viviane Kerstin Terschawetz. "Není to hokejista ani fotbalista. Je to tenista," usmála se Viviane.

Přítel Stanislavy Lučkové je sportovec jen rekreační a zbylé dvě finalistky Ema Mičková a Natália Hoštáková partnera nemají.

O tom, která z nich se stane vítězkou soutěže krásy, se dozvíte 25. srpna na Primě. Půjde o mezinárodní souboj. Šest Češek se utká zase o titul Česká Miss. Jedna z dvanácti dívek se pak stane Československou Miss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám