Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejúspěšnějších českých modelek Zuzana Stráská je již vdanou paní. V sobotu si za muže vzala dlouholetého partnera Matyáše Nováka, se kterým má desetiměsíční dceru Emmu. Jako první se s fotkami z veselky pochlubila její kamarádka, topmodelka Denisa Dvořáková.

Modelka už před časem avizovala, že se veselka ponese v boho stylu. „Máme pozvaných hodně lidí a byli bychom moc rádi, aby náš den byl jedním velkým večírkem, během kterého se budou všichni bavit. Žádné oficiality,” řekla Super.cz před měsícem Zuzana.

Nevěsta oblékla hedvábné šaty od renomované módní návrhářky Ivany Mentlové. Pro tu před třemi lety nafotila jednu z kampaní a od té doby se do jejích modelů obléká velmi často.

Právě na šatech jí velmi záleželo, proto nepodcenila přípravu a výběr. „Já jsem v tomto (módním) byznysu od šestnácti let. Přesvědčila jsem se, že nejsem šatový typ a šaty skoro nenosím. Tak jsem do poslední chvíle nevěděla, jaké šaty budou ty pravé," volila s rozvahou. Jaké nakonec vybrala, se podívejte na fotce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám