Hlavní obsah
Článek

Do svého režijního debutu si vybral Petr Kolečko (40) samé krásky s dokonalými těly. Beach volejbalistky si v jeho letní komedii Přes prsty nezahrají jen Petra Hřebíčková (44) a Denisa Nesvačilová (32). Musejí mít samozřejmě i soupeřky. A jednou z nich je muzikálová zpěvačka a tanečnice, kterou známe i z televizních seriálů, Radka Pavlovčinová (35).

Také ona dorazila s filmovou delegací na karlovarský filmový festival. "Hrajeme soupeřky hlavních hrdinek, jsme slovenská garda, takže hraju ve slovenštině," upřesnila Radka, která sice už roky působí v českém šoubyznysu, přízvuk u ní nepoznáme, ale pochází ze Slovenska. "Pokud jde o beach volejbal, docela jsem si důvěřovala. Lidi mají ten pocit, protože je to běžný letní sport. Ale pan trenér nás vyvedl z omylu," vyprávěla.

"Tělo pak hodně bolelo, ale byla to ta příjemná bolest, a když si teď budu chtít zahrát někde na pláži, tak soupeře rozdrtím. Jednooký mezi slepými králem," smála se Radka, která s dokonalým tělem tanečnice bude vypadat v plavkách, které jsou při beach volejbalu povinným dresem, skvěle.

Pro Radku jde o první velkou filmovou roli, zatím si zahrála hlavně v seriálech. "Poslední roky jsem se soustředila hlavně na divadlo. Ale zatoužila jsem po změně, sama pro sebe jsem vyslovila přáníčko a Petr zavolal. Ani jsem nemusela na casting," dodala Radka, kterou Kolečko evidentně vybral plánovaně, protože potřeboval Slovenku s potřebným fyzickým potenciálem.

Reklama

Další články

Načítám