Hlavní obsah
Článek

Za operace už osmadvacetiletá Američanka Kristen Snider utratila 4,2 milionu Kč, za které si mj. nechala několikrát zvětšit poprsí, zadek, odstranit tři páry žeber kvůli užšímu pasu, vyplnit rty nebo vyspravit nos i líce. Pořád ale není s rekonstrukcí svého těla hotová.

Snider se zákroky začala v osmnácti letech, v roce 2010, prvním bylo zvětšení poprsí. „Co jsem viděla v zrcadle, se mi nelíbilo. Byla jsem ze svého těla nešťastná,“ hájí svá rozhodnutí. Poté, co uviděla výsledek první operace, prý plakala štěstím. „Uvědomila jsem si, že když to děláte s rozumem, můžete dosáhnout jakékoli vizáže chcete.“

Za posledních devět let žena podstoupila víc než dvacet zákroků, díky nimž své tělo miluje a je pyšná, čeho ona a její operatéři dosáhli. „Vždycky jsem toužila po výrazných křivkách,“ říká.

Rodina s ní ale názory nesdílí. „Mé rodině se to nelíbí, byla vždy konvenčnější v tom, co považuje za atraktivní. Bojí se, že jednoho dne mě to zabije,“ svěřila Američanka, která na ulici pochopitelně budí velkou pozornost.

„Dívají se po mně muži, někdy také ženy. Nicméně život ve Virginii, kde jsou lidé velmi konzervativní, nepřináší jen kladné ohlasy,“ dodala žena, která prý za své tělo plánuje utratit ještě „alespoň“ 700 tisíc Kč. „Neustále se dozvídám o nových procedurách a přidávám je na svůj seznam, takže jsem si jistá, že se ještě rozroste.“

Reklama

Další články

Načítám