Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většinu svého života žije v zahraničí. Snad proto se Eva Herzigová (51) do své domoviny vrací stále radši.

„Domů se těším čím dál víc. Chybí mi to, protože sem jezdím čím dál méně,” říká rodačka z Litvínova. Se svou rodnou zemí je ale Herzigová spojená i pracovně, neboť se zhostila funkce externí redaktorky v československé mutaci módní bible Vogue.

„Často mě sem přitáhnou a poučí mě o důležitých věcech v naší kultuře a umění. Je to neuvěřitelné, kolik jsme tady měli talentů,” míní.

Byť se může zdát, že supermodelka a herečka úzkostlivě dbá na svou linii a zdravé stravování, v Česku klidně zahřeší. Po příletu do Česka rozhodně nemíří do prodejen se zdravou výživou, ale spíše do lahůdkářství či hospod.

„Musím si dát gulášovou polévku a rohlík. Dřív to byl bramborový salát, ale ten už nedělají tak dobrý, protože změnili přísady,” překvapila nás informací Eva.

Během své poslední návštěvy Prahy, kdy otvírala výstavu Helmuta Newtona v Museu Kampa, měla dost příležitostí na to užít si českou gastronomii.

Kráska přicestovala do Prahy s manželem, turínským podnikatelem Gregoriem Marsiajem, který zde slavil narozeniny. „Vzala jsem ho na večeři s krásným výhledem. Další den jsme vyrazili na lodičky. Moc jsme si to užili,” prozradila Super.cz Eva Herzigová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám