Hlavní obsah
Článek

Britská televizní hvězda Lauren Goodger (32) momentálně hledá lásku v nové sérii reality show Celebs Go Dating. Přípravu rozhodně nepodcenila, jen co je pravda. Naolejovaná totiž nafotila hanbaté fotky a nenechala opravdu žádný prostor pro představivost.

Goodger je známá svou zálibou v plastické chirurgii. Kromě výplní rtů a botoxu v minulosti přiznala i úpravu nosu, výplně čelistí a úpravu chrupu. Později vše kromě výplní rtů a botoxu ale zase popřela. Asi krátká paměť, nebo si jednoduše nebyla jistá, co jí s obličejem vlastně dělali.

„Nemám upravený obličej, to všechno dokáže make-up. Když se podívám na své fotky, opravdu díky make-upu pokaždé vypadám jinak, takže chápu, že si to někdo může myslet,“ šokovala bizarním výrokem v pořadu This Morning.

Také popřela, že by měla upravené tělo. „Nechala jsem si udělat akorát prsa. Moje tělo se změnilo hodně a prsa ztratila objem, tak jsem jim trochu dopomohla. Nelíbí se mi vypadat uměle, nemám ráda plastiky. Ale každý si nechá něco málo jednou za čas upravit,“ doplnila hvězda s výrazně krátkou pamětí. Na její "přirozené" křivky se můžete podívat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám