Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák kapely Monkey Business Matěj Ruppert je každoročním inventářem karlovarského festivalu. Kromě toho, že tady má letos dvě vystoupení, jedno s Vladimírem 518, druhé se skupinou G Point Hunters, tady měl ale i další roli. Ve Varech totiž měly vernisáž fotografie Alžběty Jungrové, pro které stál spolu s dalšími známými tvářemi modelem.

Matěj se na to slavnostně vystrojil, tedy v netradičním zeleném obleku už absolvoval Přípitek pro dobrou věc, který pořádala Jitka Schneiderová. Ale asi ho ani ve vedru nepropotil, takže v něm mohl reprezentovat dál.

Když se měl postavit před Alžbětin objektiv jako model, neprotestoval. "Znám Betynky práci, takže jsem se naprosto oddal do jejího úžasného fotografického oka a se vším jsem souhlasil," lichotil fotografce Matěj, když jsme si s oběma na vernisáži v bývalých Císařských lázních povídali.

I Bětce se s Matějem fotilo dobře, i když všeobecně je prý snazší fotit se ženami. "Záleží samozřejmě na osobnosti. Chlapi jsou všeobecně ješitnější a řeší se víc než ženy. Ženy se připraví, nechají se upravit, ale sebedůvěru pak mají daleko větší," míní Jungrová.

"Je to i tím, že obecně je mužská přirozenost se moc nezkrášlovat a neřešit svůj vzhled. Ale při focení k tomu logicky dojde. Proto si myslím, že pro fotografku jsou lepší lidi, kteří v sobě mají určitou dávku exhibicionismu, jako jsem třeba já," dodal Matěj, který to ostatně dokázal už zmíněným outfitem.

V civilu ovšem chodí podstatně střídměji oblečen. To dokázal den poté, co jej fotoreportéři Super.cz nachytali na kolonádě s rozkošnými dcerami a manželkou. Pobyt totiž Matěj pojal zároveň jako rodinnou dovolenou.

Reklama

Další články

Načítám