Hlavní obsah
Článek

Herečka a hvězda reality show Lisa Rinna (55) se stala terčem útoků na sociálních sítích. Někteří fanoušci jí kladou za vinu poruchu příjmu potravy, se kterou bojuje její dcera Amelia (17).

Boj s anorexií mohli televizní diváci vidět v nedávné epizodě reality show Paničky z Beverly Hills. A neváhali to dát herečce pořádně sežrat.

„Přemýšlím, jestli anorexie její dcery začala tak, že viděla matku s touhle váhou a myslela si, že je to normální,“ komentovala jedna ze sledujících hereččino video na Instagramu, na kterém tančí v plavkách.

Řada dalších s komentující souhlasila a označila herečku za podvyživenou. Ta se ale okamžitě bránila: „Ty mi nadáváš za to, jak vypadám, ty jsi ten problém,“ odpověděla.

Hereččina dcera Amelia s anorexií bojuje už několik let. V březnu loňského roku se s tím sama svěřila na sociálních sítích.

„Jednoho rána jsem se probudila a rozhodla se, že už se nebudu dál sabotovat, ani svoje zdraví,“ sdílela se sledujícími na Instagramu Amelia, které se podle všeho v současnosti daří mnohem lépe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám