Hlavní obsah
Článek

Hollywoodské hvězdy jsou přeci jenom také lidmi, a i jim se tedy stává, že nemusí některé své kolegy. O něco komplikovanější to pak je, když se nemají v lásce seriáloví herci, kteří navíc musí hrát páry, přátele či sourozence. To pak jednoho opravdu překvapí jejich herecké výkony. Podívejte se, kteří hrdinové z vašich oblíbených seriálů se ve skutečnosti nemohli vystát.

Nina Dobrev a Paul Wesley - Upíří deníky

Nina Dobrev a Paul Wesley ztvárnili jeden z nejkrásnějších párů v televizní historii. Chemie mezi jejich postavami Elenou a Stefanem v Upířích denících byla tak silná, že si fanoušci mysleli, že spolu herci chodí i ve skutečnosti. Opak byl ale pravdou. Herečka se nedávno svěřila, že se v začátcích natáčení vůbec nemuseli, dokonce jeden druhým pohrdali. Dnes je naštěstí vše jinak a herci jsou v soukromí přáteli, ale klobouk dolů za jejich tehdejší herecké výkony.

Sarah Jessica Parker a Kim Cattrall - Sex ve městě

Není tajemstvím, že Sarah Jessica Parker (59) a Kim Cattrall alias Carrie a Samantha ze Sexu ve městě ve skutečnosti nejsou vůbec kamarádky. Spekulovalo se o tom léta, ale Cattrall se o jejich vztahu rozpovídala až v roce 2017. Parker se tehdy nelíbilo, že Cattrall nechce točit třetí filmové pokračování Sexu ve městě. Cattrall se pak pro změnu nelíbilo, že se kolegyně k její osobě vůbec vyjadřuje, v jednom z rozhovorů pak potvrdila, že s Parker nikdy nebyly kamarádky a ani nejsou v kontaktu.

Shannen Doherty a Jennie Garth - Beverly Hills 90210

Vloni Jennie Garth potvrdila v rozhovoru pro E! News, že se s Shannen Doherty (52) opravdu neměly rády, když hrály Kelly a Brendu v kultovním seriálu Beverly Hills 90210. Herečka se svěřila, že byly doby, kdy se milovaly, ale někdy by si zase nejraději vyškrábaly oči. Prý to bylo proto, že jsou obě silné osobnosti. V současnosti spolu však vychází dobře. Ostatně aby také ne, když se nedávno pustily do natáčení pokračování seriálu.

Shannen Doherty a Alyssa Milano - Čarodějky

A zase ta Shannen! Hvězda Beverly Hills 90210 si zahrála i v dalším oblíbeném seriálu, v Čarodějkách ztvárnila Prue, její sestru Phoebe si pak zahrála Alyssa Milano. Právě tyto dvě herečky spolu ale vůbec nevycházely. Doherty se tím nikdy netajila, a dokonce se šuškalo, že Milano byla důvodem jejího odchodu ze seriálu. Milano později přirovnala natáčení Čarodějek ke střední škole, Doherty pak ukončila spory tweetem: „Žádné drama“.

Marcia Cross a Teri Hatcher - Zoufalé manželky

Už během natáčení Zoufalých manželek se proslýchalo, že spolu Marcia Cross a Teri Hatcher alias Bree a Susan trochu bojovaly. Vše však vyvrcholilo společným focením pro časopis Vanity Fair, kdy se Hatcher posunula na společný snímek doprostřed. Cross prý trochu ruply nervy, protože nemohla dále snášet fakt, že Hatcher má nejvíc pozornosti ze všech hereček. Ani dnes nejsou zrovna kamarádky.

Lauren Graham a Scott Patterson - Gilmorova děvčata

Tohle fanouškům obzvlášť láme srdce, protože není snad nikdo, kdo by Luka a Lorelai v Gilmorových děvčatech nemiloval. Jenže ve skutečnosti se jejich představitelé Lauren Graham a Scott Patterson až tolik nemuseli. Nikdy se sice nevyjádřili k tomu, jaký mají vztah mimo plac, ale když byli tázáni, jestli jsou kamarádi i v soukromí, odpověď zněla jasné ne.

Gillian Anderson a David Duchovny - Akta X

Tohle je trochu moc i na nás. Gillian Anderson a David Duchovny spolu strávili jako parťáci Mulder a Scullyová v Aktech X jedenáct sérií. A po devět z nich na sebe prý měli pěknou averzi. Naštěstí je to přešlo ještě před natáčením dalších řad. Duchovny se tehdy nechal slyšet, že už vlastně zapomněli, proč se tak nenáviděli. Dnes si prý pamatují pouze to dobré.

Reklama

Další články

Načítám