Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál Upíří deníky si získal milióny fanoušků po celém světě. Milostné zápletky bratrů Salvatorových a Eleny Gilbert bavily diváky po osm sérií. Pro představitele Eleny a Stefana Ninu Dobrev (30) a Paula Wesleyho (36) však natáčení nebyla taková romantika. Navzdory tomu, že dlouho hráli pár, se tihle dva ve skutečnosti nesnášeli.

„Paul a já jsme spolu ze začátku vůbec nevycházeli. Respektovala jsem ho, ale neměla jsem ho ráda,“ svěřila se herečka v podcastu Directionally Challenged. „Pamatuji si, jak se mě po vysílání všichni ptali, jestli spolu chodíme i ve skutečnosti. Mysleli si, že je mezi námi skvělá chemie.“

Opak byl ale pravdou, a právě tehdy si herečka uvědomila, že hranice mezi láskou a nenávistí je velmi tenká. „Pohrdali jsme jeden druhým natolik, že se to navenek projevilo jako láska. Opravdu jsme se nemohli vystát zhruba prvních pět měsíců natáčení,“ smála se Nina.

Dnes je naštěstí vše jinak a Paul patří mezi hereččiny nejlepší přátele. „Je to vtipné, jak se všechno může změnit. Nikdy by mě nenapadlo, že Paul bude jedním z mých nejbližších kamarádů,“ dodala nakonec. Musíme uznat, že jsou tito dva opravdu skvělí herci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám