Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svým excentrickým zjevem nás zpívající kytaristka Tereza Rays alias Electric Lady zaujala, už když křtila svoji desku. To měla africké copánky až po zadek a v odhaleném modelu nám ukázala všechna svoje tetování. Po pár měsících ovšem image znovu změnila.

Na vernisáži fotografií krásné, ale i poničené šumavské přírody Heleny Váňové vystupovala s napletenou rudou hřívou, kterou měla tak dlouhou, že by za sebou mohla zametat i chodník. "Jsou to barvy hořící Šumavy, symbolika zdevastované přírody," vysvětlila nám svůj záměr při volbě účesu Tereza.

Hřívu ovšem neměla napletenou jen k příležitosti vernisáže, nechá si ji i dál. A to i přes to, že letní vedra se nám pro takovou "deku" nezdají zrovna příhodná. Ona je jiného názoru.  "Možná to někomu přijde, ale já jsem spokojená. Čím větší hříva, tím lepší," krčila rameny s tím, že v této podobě ji uvidíme i na letních festivalech, na kterých se chystá vystupovat.

Reklama

Další články

Načítám