Hlavní obsah
Článek

Je jednou z nejúspěšnějších zpěvaček současnosti a její úchvatný hlas často využívají i filmoví nebo seriáloví tvůrci. Florence Welch (32) z kapely Florence and the Machine se nyní vyzpovídala časopisu Vogue ze své temné minulosti. Ta bohužel zahrnovala mentální problémy, poruchy příjmu potravy, deprese a závislost na alkoholu.

S jídlem měla problémy už od sedmnácti let, ale nesvěřila se nikdy nikomu, dokonce ani vlastní matce. O tomto problému napsala zpěvačka i píseň s názvem Hunger. Dnes má již naštěstí zdravý vztah k jídlu i svému tělu, které kdysi tolik nenáviděla. Nevážila se prý už zhruba čtyři roky.

Je to také čtyři roky, co přestala s pitím. Nebylo to pro ni jednoduché, ale uvědomila si, že alkohol ničí její vztahy s lidmi.

„Být tak trochu ochlasta bylo součástí mojí identity. Muzika a alkohol jsou moje největší lásky. Když jsem přestala, nedokázala jsem fungovat. Bylo to opravdu velké. Nechtěla jsem přestat, abych byla zdravá, musela jsem, jinak bych zemřela,“ svěřila se už v minulosti časopisu The Mighty.

Na počátku kariéry se zpěvačka navíc po rozchodu s partnerem v roce 2010 mentálně zhroutila a upadla do hlubokých depresí. „Strávila jsem hodně času v slzách,“ svěřila se s tím, že jí z depresí pomohly až terapie a muzika. Ta jí ostatně pomáhá i teď a často ve své tvorbě reflektuje své strachy.

V červenci se na její emotivní vystoupení můžete těšit i u nás. Poprvé zavítá do Čech, a to na ostravský festival Colours of Ostrava, kde bude hlavní hvězdou programu.

Reklama

Další články

Načítám