Hlavní obsah
Článek

Herečka Bella Thorne (26) se v dubnu rozešla s raperem Mod Sunem, a přestože už je to nějaký ten pátek, bývalý pár se nyní rozhodl, že si vyřídí účty veřejně. Drama odstartoval Mod Sun, když na Twitteru vyzval Bellu, aby si konečně vyzvedla své věci, nebo je prodá.

To se herečce pochopitelně nelíbilo a nařkla rapera, že chce akorát pozornost. „Nezavolal jsi na mě náhodou policii, když jsem si chtěla vyzvednout počítač? Ty p*čo!“ odpověděla mu pro změnu na svém twitterovém účtu herečka a vulgarismy tedy nešetřila.

Na to konto Mod Sun, který zpočátku o prodeji věcí své bývalé žertoval, pokračoval v podobném duchu: „No, přišla jsi neohlášená 24 hodin poté, co jsme se rozešli, zadními dveřmi, když jsem nebyl doma. Nevěděl jsem, co si odneseš, a upřímně, Bello, nejsi úplně nejdůvěryhodnější osoba,“ odpověděl.

Vypadá to, že láska, se kterou se nedávno rozcházeli, je tatam. Kromě Mod Suna setrvávala Thorne také ve vztahu s youtuberkou Tanou Mongeau. S tou se ovšem rozešla ještě před raperem. Na monogamii herečku prý moc neužije, a jak je vidět, na poklidné rozchody nejspíš také ne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám