Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Michael Caine (85) a jeho žena Shakira (72) si ve čtvrtek večer zašli zavzpomínat do londýnského baru Tramp. Právě zde se před osmačtyřiceti lety poprvé setkali. Podnik slavil padesátku a jeden z jeho nejslavnějších návštěvníků, jenž zde našel životní lásku, při tom nemohl chybět.

Tramp patří k legendám londýnské klubové scény, chodívali sem Beatles, Mick Jagger, Ronnie Wood, Joan Collins, Rod Stewart, Marlon Brando, Liza Minnelli a další včetně zmíněného Cainea. Ten zde prý svého času pobýval dost často. „V podstatně jsem tam bydlel, byl jsem tam každou noc,“ řekl.

Svou budoucí ženu Caine zahlédl v reklamě na brazilskou kávu a zcela jí podlehl. „Musíme letět do Brazílie a najít ji,“ řekl svému příteli, s nímž se na televizi díval. Naštěstí pro herce Shakira nežila v Jižní Americe, ale v Londýně. Stačilo sehnat si na ni číslo a volat jí do té doby, než svolila ke schůzce. Proběhla v roce 1971.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám