Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvu se věnuje od dětství, kdy začínala v muzikálech. Postupně se ale mladá zpěvačka Adéla Částková (17) vrhla na sólovou kariéru. Vedle toho, že na podzim vydala nový singl a koncertuje, také stále chodí do školy. Jak to vše zvládá propojit?

„Je to maličko složitější, ale ve škole mi vychází hodně vstříc, takže musím zaklepat, že je to super. Nemám žádné úlevy, musím mít všechno dopsaný a musím být dozkoušená,“ svěřila se nám Adéla, která vedle svého hlasu maká také na figuře.

„Vystupuji převážně o víkendech, to je na tom to lepší, ale mám také různé akce, chodím na zpěv a občas mi do toho místo školy vleze i fitko. Dala jsem se na cvičení, vidím tam ty výsledky a doufám, že do léta to bude top, chtěla bych shodit a zpevnit,“ svěřila Částková, která je ve druhém ročníku na střední škole.

„Maturita ještě nehrozí, už ale řeším seminárky a maturitní předměty,“ prozradila půvabná brunetka, která by ráda v následujícím roce vydala své debutové album. „S muzikály jsem začínala, chci si dělat věci po svém, takže ty muzikály nejsou pro mě, hrát už mě tolik neláká, začínám pracovat na nové písničce, možná příští rok bych vydala desku,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám