Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna, princ Philip, princ Harry, princezna Anne a Middletonovi se připojili k řadě dalších příbuzných a přátel, aby se zúčasnili další královské svatby. Je to tak, ve Windsoru se opět rozezněly svatební zvony. Vdávala se totiž Lady Gabriella Windsor (38), dcera prince a princezny z Kentu. Její otec, princ Michael je královnin bratranec.

Obřad proběhl teprve 12 dní po narození Harryho syna Archieho, takže se jej vévodkyně Meghan se synkem neúčastnili. Harry se však od rodinných povinností na chvíli utrhl. Objevil se po boku herečky Sophie Winkleman, manželky Lorda Fredericka, bratra nevěsty.

Obřad se konal v Kapli sv. Jiří, kde se tradičně uzavírají sňatky královské rodiny. S nyní již manželem, finančním ředitelem Thomasem Kingstonem randila Gabriella několik let a zasnoubili se vloni v létě. Kingston je také blízkým přítelem Pippy Middleton, sestry vévodkyně Kate. Na snímky otce s nevěstou se můžete podívat níže.

Reklama

Další články

Načítám