Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zpěvák, který se na hudební scéně pohybuje už půl století, slaví životní jubileum. Jiří Korn (70) je i v pokročilém věku plný elánu. Podívejte se, jak s ním šel čas.

Proslavila ho role v pohádce Honza málem králem (1977), zábavní televizní pořad Možná přijde i kouzelník, a především muzikály. Jiří Korn zazářil v představeních Bídníci, Dracula, Jesus Christ SuperStar, Miss Saigon či The Addams Family. Loni převzal divadelní cenu Thálii za celoživotní dílo.

Na odpočinek se zasloužilý umělec nechystá. Stále vystupuje jako člen vokálního kvarteta 4TET a účinkuje v muzikálu Carmen. Když zrovna nikde neúčinkuje, věnuje se oblíbenému kulečníku.

Zpěvák, který si stále potrpí na extravagantní módu, je spokojený po boku o 25 let mladší manželky Renaty, s níž se poznal na golfu. Korn má za sebou dva rozvody. S bývalou manželkou Kateřinou Kornovou (57) má syna Filipa a dceru Kristinu.

Jiří Korn chystá u příležitosti životního jubilea velkolepý koncert. Show s názvem 70x Dík odehraje 25. září v pražské O2 areně. „Mám rád tvoření a zkoušení nových věcí. Přípravy na koncert si proto užívám. Pracuji na nových vystoupeních, ale také se vracím k tanci a stepu,“ láká fanoušky zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám