Hlavní obsah
Článek

S dcerou Maruškou tráví Marta Jandová (49) veškerý volný čas. Zpěvačka není tím rodičem, který by bez dítěte vyjížděl na dovolenou.

„Celých skoro šest let, co je Maruška na světě, jsem si žádnou dovolenou bez ní nedopřála. Teď jsme byli s manželem na víkend o samotě bez ní a bylo to moc fajn. Klasická dovolená jen ve dvou nás ale ještě čeká,” říká Marta, která si ale rozhodně nestěžuje.

„My jsme takoví rodiče, kteří jdou místo masáže dovádět s dítětem do bazénu. Navíc podnikáme aktivní dovolené, chodíme na výšlapy, do hor, po výletech, to nás baví nejvíc,” říká Marta.

Jak téměř šestiletá Maruška roste, tak si rockerka uvědomuje, že se rodinná situace mění. „Těším se, že teď budeme mít s manželem čas sami pro sebe. Kvůli nedostatku společného času může manželství někdy trpět. Na vztahu se musí pracovat a já bych moc ráda, abych se svým mužem zůstala až do smrti,” svěřila se Jandová na wellness víkendu v rakouských termálních lázních u městečka Laa an der Thaya, kam vyrazila jen s dcerou, ale partnera by sem jednou chtěla vzít taky.

„Už teď se těším, až tady sebou plácneme do vody na dva dny. Moje teta bydlí nedaleko odtud, tak u ní možná Marušku necháme a užijeme si to spolu,” vyslovila nahlas přání Marta Jandová.

Reklama

Další články

Načítám