Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obálka letošního plavkového vydání Sports Illustrated potěší všechny, kteří mají dost vyhublých holčiček. Nabízí se ve třech variantách, přičemž nejslavnější a nejstarší cover star je Tyra Banks (50). Na obálce tohoto magazínu se objevuje už potřetí.

Poprvé to bylo v roce 1996, kdy pózovala spolu s Valeriou Mazza, o rok později už na čtenáře z titulní stránky shlížela sama, a stala se tak první Afroameričankou, která kdy (sama) pózovala na obálku plavkového vydání. Na „místo činu“ se vrací po 22 letech. A s jedenácti kily navíc, jak žertovala.

„Být první černoškou na obálce, o tom se mi ani nesnilo, přišlo mi to neskutečné. Vlastně jako teď - nikdy by mě nenapadlo, že je možné dát na obálku pětačtyřicetiletou modelku,“ svěřila.

I když do modelkovského důchodu odešla už před 14 lety, nabídce ze Sports Illustrated neodolala. „Je stereotyp, že jen dvacátnice jsou v bikinách sexy. Že když dosáhneme určitého věku, už nejsme žádoucí. Chci ukázat, že modeling nemá věkovou hranici. Vracím se z důchodu, abych předvedla, co hlásám,“ uvedla.

Na zbývající dvě verze pózovaly modelka a instagramerka Camille Kostek (27) a fotbalistka Alex Morgan (29).

Jednou ze tří hvězd titulky plavkového vydání SI je Tyra Banks

Zapózovala i v puntíkovaných bikinách jako před 22 lety

Fotka, která v roce 1997 zdobila obálku plavkového vydání SI

Vydání letos vyšlo ve třech verzích. Vedle Tyry pózovaly modelka Camille Kostek a fotbalistka Alex Morgan (posuňte šipkou vpravo)

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám