Hlavní obsah
Článek

Pondělní Met Gala bylo báječnou příležitostí pro všechny, kteří se nebojí popustit uzdu fantazii. Dress code k tomu přímo vybízel. Večer se nesl v duchu opulentní přehnanosti, extravagance a v mnoha případech i bizarnosti.

Zatímco například Katie Holmes se co do outfitu držela zkrátka a pózovala ve fialové róbě, kterou by mohla obléct i na jakoukoli jinou příležitost (pozornost si ale pojistila doprovodem, poprvé zde pózovala po boku Jamieho Foxxe), taková Katy Perry přišla převlečená za lustr. Bez nadsázky nebo přehánění. Našly se i pohádkové postavy jako Popelka, do té se vžila zpěvačka Zendaya, oproti té pak stál Jared Leto, který se „svou“ hlavou v ruce zastupoval spíš hororový žánr.

A pak je tu Joan Collins (90), která využila excentrického bálu a po letech se znovu vžila do své nejslavnější role, bohaté intrikánky Alexis, již hrála v seriálu Dynastie. V bílé couture róbě s peřím a volány, ověšená diamanty a s tiárou ve vlasech vypadala opravdu velmi „osmdesátkově“.

„Jsem Alexis Morell Carrington Colby Dexter Rowan a na Met bál vynesu haute couture róbu Valentino,“ uvedla Collins ve videu zmíněného módního domu

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám