Hlavní obsah
Článek

Televizní diváci znají slovenského herce Jána Jackuliaka (40) především coby násilníka z Ordinace, teď se ale herec českému publiku ukázal v úplně jiném světle.

Ve slovenském muzikálu KUBO, který měl u nás premiéru v Divadle Hybernia, ztvárnil jednu z hlavních postav a postaral se o velmi komické momenty. Muzikál obsahoval i jednu hodně pikantní scénu, při níž se Ján svlékl do půl těla a bez rozpaků předváděl kopulační pohyby se svou kolegyní.

Představení bylo ale především i o folklorní muzice, ke které herec nemá překvapivě až tak vřelý vztah. „Moc jsem ho nemusel, ale když jsem se seznámil s lidmi, kteří ten folklor dělají, tak se to změnilo,“ přiznal Jackuliak Super.cz s tím, že doma si poslechne spíš jinou hudbu.

K folkloru nevede ani svého jediného syna Tea, kterého mu loni v srpnu porodila manželka Barbora. „Mám osmiměsíčního syna a užívám si to nejvíc na světě, protože je to vymodlené dítě. Pouštím mu Stinga, Stevieho Wondera a klasiku. A když ho pozoruju, jak se u toho pohybuje, tak si říkám, že z něj bude tanečník,“ rozplýval se umělec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám