Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodský krasavec Daniel Craig (51) se nechal v minulosti několikrát slyšet, že by roli v další Bondovce vzal jenom kvůli penězům. To se stalo skutečností a diváci ho v příštím roce mohou opět vidět na plátnech kin jako agenta 007. A jako vždy k sobě bude mít sexy Bond girl.

O Craigových potenciálních nástupcích se hovořilo v podstatě od posledního filmu. V řeči byl například Richard Madden, Idris Elba nebo Tom Hiddleston. Zdá se ale, že samotný představitel Bonda má ke svému nástupci co říct. Vybral by totiž nástupkyni.

„Myslím, že by všichni měli být bráni v potaz. Ženy, Afroameričani, měly by být stejné šance pro všechny,“ sdělil britskému Mirroru. Také doplnil, že agentka by mohla být vykreslena jinak než agent.

Bývalá Bond girl Madeline Smith se také nechala slyšet, že by tato role jednou slušela ženě. Producentka Barbara Broccoli však naznačila, že k ničemu takovému v budoucnu nejspíš nedojde.

„Bond je muž, je to mužská role. Byl stvořen jako muž a pravděpodobně zůstane mužem, a tak je to v pořádku. Nemusíme mužské role měnit v ženské, pojďme raději do děje vsadit více ženských rolí,“ uvedla v rozhovoru pro The Guardian. Uvidíme, čeho všeho se v budoucnu tedy ještě dočkáme. Ocenili byste v roli Jamese Bonda ženu? Hlasujte v naší anketě.

Chtěli byste v roli Jamese Bonda vidět ženu?
Ano, mohlo by to být zajímavé.
6,1 %
Ne, Bond by měl být muž.
93,9 %
Celkem hlasovalo 1344 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám