Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka kapely Mydy Rabycad Žofie Dařbujánová převzala žezlo po Kláře Vytiskové (38) a můžeme konstatovat, že kdyby se dělala anketa o nejextravagantnější tvář šoubyznysu, s přehledem zvítězí. A nejsou to jen velké akce, jako bylo předávání Andělů, kde je rozhodně nejvíc vidět.

My jsme Žofii potkali jako jednu ze skupinky zrzavých kmotřiček knihy Lenky Pastorčákové Žárlivka. Zrzka ovšem od přírody tak úplně není, i když ze všech přítomných dam měla nejrudější hřívu. "Barvit jsem se začala ve čtrnácti. Mně se všichni hrozně smáli, že jsem hrozně bílá a pihatá a s mými původními vlasy jsem vypadala pobledlá a nemocná. A když jsem se obarvila, je to všem jedno a naopak mi říkají, že vypadám sexy," svěřila Žofie.

Na křest vyrazila ve velmi sexy modelu, antracitově modrém blyštivém kompletu mini s bříško odhalujícím krátkým topem bez podprsenky a v síťovaných punčochách. "Mě ty výrazné věci baví. Myslím si, že život je příliš krátký na nudné cokoliv. Nejde jenom o oblečení. V tomhle směru jsem megaloman ve všem. Už jsem taková," smála se Žofie, která svým fanouškům slibuje, že se mohou na stejně sexy modely těšit i na koncertech s její kapelou. A jelikož už začíná festivalová sezóna, bude jich opravdu hodně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám