Hlavní obsah
Článek

Herec, moderátor, muzikant a fotograf. Všechny tyhle profese jsou mu vlastní a zvládá je s energií mladíka. A na svůj věk rozhodně nevypadá, Zdeňkovi Podhůrskému (65) jsme byli popřát k jeho šedesátinám, na které rozhodně nevypadá, a ani se na svůj věk necítí.

"Když mi bylo třicet, vypadal jsem pomalu na patnáct, všichni mi tykali. Tehdy mi to vadilo. Ale teď jsem rád. Na šedesát se ani necítím, spíš tak na pětačtyřicet," připustil Zdeněk a prozradil i svůj elixír mládí.

Jsou to mladé přítelkyně. Kolik je vlastně té současné, Veronice, chvíli tápal. "Jsou jen o pár měsíců od sebe s mojí dcerou Maruškou, takže je jim oběma dvaadvacet," dostal se nakonec snad ke správnému číslu.

V rámci oslavy v Malostranské besedě, kde také koncertoval se svojí kapelou Underhill, Zdeněk vystavil i akty, na nichž pózuje nejen jeho přítelkyně, ostatně nabídkou na focení jejich vztah začal, ale i jiné dámy. "S tím už jsem ale skončil, jiné ženy už fotit nesmím. Verunka mi to zatrhla," přiznal, že na něj přítelkyně, která by při dobré vůli mohla být jeho vnučkou, žárlí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám