Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Předtím, než byl uznán vinným ze zabití Michaela Jacksona (†50), se lékař Conrad Murray (58) podílel na natáčení amerického dokumentu o posledních chvílích krále popu.

Prozradil i podrobnosti, které během několikatýdenního procesu nezazněly. Doktor dokumentaristům sdělil, že legendární zpěvák nebyl jen jeho pacientem, ale i osobním přítelem.

„Dejte mi mléko.“ To prý byla poslední slova, která vyšla s úst krále popu. Doktor přitom vysvětlil, že pojmem „mléko“ zpěvák nemyslel na vápník bohatý bílý nápoj, šlo o kód, který používali pro silné anestetikum Propofol. Silná dávka tohoto léku se Michaelovi nakonec stala osudnou.

Jackson podle lékaře o svou dávku doslova žadonil, nemohl bez něj totiž spát. „Byla to jediná věc, která fungovala. Skutečně nedokázal usnout,“ uvedl. „Viděli jste ho někdy nalíčeného v klipu Thiller? Tak hystericky vypadal,“ dodal.

Podle britského deníku The Sun Murray doufal, že za účinkování v dokumentu dostane milión liber. Tvůrci filmu z televize NBC se však nechali slyšet, že nedostane ani cent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám