Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Karlie Kloss (26) se v říjnu loňského roku provdala za investora Joshe Kushnera (33). S ním začala randit už v roce 2012, ale vztah zpočátku neprožívali veřejně. A měli pro to dobrý důvod. Rodiče Joshe vztah neschvalovali. Detaily ze soukromí se objevily v nové knize Kushner, Inc. pojednávající o Joshově rodině. Autorem je Vicky Ward, nejprodávanější autorka podle New York Times.

Kushner je Žid a jeho silně věřícím rodičům se nelíbil vztah s Karlie, která nebyla Židovkou, a navíc patří mezi topmodelky a předvádí prádlo. S modelkou se prý dokonce šest let odmítali sejít. Stejně tak málo nadšení ovšem byli ze vztahu jejich staršího syna Jareda (38), když začal randit s Ivankou Trump. Tu přijali, až když konvertovala k judaismu a za Jareda se v roce 2009 provdala.

Podle knihy Kushnerova rodina mluvila o modelce dokonce hanlivě, nazývala ji ne moc chytrou a doufala, že se s ní Josh rozejde. Před sňatkem však Karlie také konvertovala a rodina jejího dnes již manžela ji konečně přijala.

Ačkoliv jsou Josh a Jared bratry, jejich politické názory se velmi liší. Zatímco Ivanka a Jared pracují v Bílém domě jako poradci prezidenta Trumpa, Josh a Karlie byli viděni na pochodu March for our Lives za zpřísnění zákonů o držení zbraní. Na toto téma Karlie i otevřeně promluvila v jednom z videí na svém YouTube kanále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám