Hlavní obsah
Článek

Ztrátu nenarozeného miminka lze označit za nejsmutnější a nejhorší zážitek v životě ženy. Obzvlášť pokud se opakuje. Ani celebrity bohužel nejsou chráněny od těchto nešťastných událostí. Podívejte se na slavné ženy, kterým se potrat nevyhnul, ale přesto se nenechaly zlomit.

Carrie Underwood

Populární americká country zpěvačka Carrie Underwood (41) se nedávno dočkala druhého miminka. Když v roce 2015 porodila syna Isaiaha, nikdy by ji nenapadlo, že ji v příštích letech potká tolik neštěstí. Začátkem roku 2017 potratila poprvé, další potrat následoval v témže roce a začátkem roku 2018 pak přišel ještě jeden. Druhého syna Jacoba porodila letos v lednu a podle vlastních slov je za tento dar velmi vděčná.

Lindsay Lohan

Rebelka Lindsay Lohan (37) v březnu 2014 prozradila, že prodělala potrat během natáčení vlastní dokumentární série s názvem Lindsay. Z natáčení se dokonce na 14 dní musela omluvit. „Tolik jsem plakala, nikdo to nevěděl. Nemohla jsem se hýbat, bylo mi špatně. Taková věc navíc hodně ovlivní vaši psychiku,“ prozradila herečka.

Lily Allen

O britské zpěvačce Lily Allen (38) v poslední době slýcháme pouze ve spojitosti s kontroverzními přiznáními z její minulosti. I ona si však prošla hotovým peklem. Nejenže v roce 2008 potratila, ale o dva roky později se jí v šestém měsíci těhotenství narodil mrtvý syn. Dnes má zpěvačka dvě dcery s bývalým manželem, porod mrtvého chlapečka popisuje jako nejhorší událost, která ji v životě potkala.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow (51) je hrdou maminkou dvou dětí. Po jejich narození však byla těhotná ještě jednou. Miminko potratila a málem prý přišla i o život. Sama herečka se nechala slyšet, že ji třetí dítě hodně scházelo a často přemýšlela, že by chtěla ještě jedno. Kvůli zdravotním komplikacím, které ji ohrozily na životě, to však nikdy nezkusila.

Beyoncé

Hrdá maminka dcerky Blue Ivy a dvojčat Rumi a Sira v minulosti otevřeně promluvila o problémech s početím. Ve svém dokumentu Život je jen sen se svěřila, že zhruba dva roky před početím Blue Ivy byla těhotná. Dokonce slyšela na ultrazvuku tlukot srdíčka, který však při dalším ultrazvuku už slyšet nebyl. O bolestivé ztrátě napsala píseň Heartbeat.

Mariah Carey

Před tím, než R&B diva Mariah Carey porodila dvojčata Moroccana a Monroe, také prodělala potrat. Událost otřásla s ní i tehdejším manželem Nickem Cannonem. Zpěvačka později svěřila, že pro ni toto období bylo velmi temné a těžké. Dlouho o něm nemohla s nikým mluvit.

Reklama

Další články

Načítám