Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi málokdo nezaznamenal bouřlivý rozvod Johnnyho Deppa (60) a herečky Amber Heard (37). A přestože byl ukončen na jaře 2016, jeho pachuť v ústech bývalého „piráta z Karibiku“ nejspíš přetrvává. Herec totiž svou bývalou znovu žene k soudu a požaduje v přepočtu zhruba 1 126 000 000 korun.Tedy alespoň podle soudních dokumentů, jejichž obsah uveřejnila četná americká média.

Heard žaluje za pomluvu, která měla uškodit jeho jménu. Herečka v prosinci promluvila pro Washington Post o údajném domácím násilí, které na ni měl herec napáchat. 15měsíční manželství hollywoodské dvojice skončilo tehdy v troskách právě kvůli údajnému násilí. Heard dokonce vznesla proti Deppovi obvinění, která však následně stáhla a došlo k finančnímu vyrovnání. Depp už tehdy tvrzení rezolutně odmítal. O údajném týrání Heard také neměla žádné důkazy.

Depp herečku nyní obvinil z toho, že pomluvami chtěla získat sympatie veřejnosti a lepší pracovní nabídky. Kromě toho tvrdí, že to nebyl on, kdo se ve vztahu uchyloval k násilí, ale naopak herečka vůči němu. Jako důkaz poskytl záznamy z 87 domácích kamer a svědectví dvou policistů a dalších svědků.

Depp tvrdí, že jeho pověst utrpěla a přišel kvůli pomluvám o pracovní nabídky, včetně role v připravovaném pokračování Pirátů z Karibiku. Proto po herečce požaduje kompenzaci v hodnotě více než miliardy. Kromě toho Depp svou bývalou obvinil z nevěry. Tvrdí, že s miliardářem Elonem Muskem si Heard začala už měsíc po uzavření sňatku s Deppem. Zakladatel Tesly, se kterým byla Heard po rozvodu ve vztahu, však uvedl, že s herečkou začal chodit až mnohem později.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám