Hlavní obsah
Článek

Zpěvák John Mayer (41) se neproslavil jen díky muzice, ale také díky nekonečnému seznamu bývalých partnerek, které byly často slavnější než on sám. Mezi takové patří například Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Taylor Swift, Katy Perry a další. Mayer se v The Ellen DeGeneres Show svěřil s několika zvyky, bez kterých by si každodenní život nemohl představit. Speciálně jeden z nich pak moderátorku i diváky trochu zaskočil.

„Musím si dát kávu ještě před snídaní, cvičím a musím se dívat na nahé lidi,“ šokoval Ellen svou odpovědí. „Vážně? Každý den?“ smála se moderátorka. „Opravdu, každý den,“ potvrdil zpěvák. Jestli nahé lidi sleduje na videích, v časopisech, nebo jestli třeba šmíruje sousedy pod okny, však už neupřesnil.

Mayer se netají tím, že je notorickým proutníkem. Své partnerky střídá jako na běžícím pásu a dlouhodobé vztahy mu moc neříkají. Na Instagramu se dokonce nechal slyšet, že měl v posteli přes 500 žen. Mnohé slavné dámy se mu díky jeho pověsti raději vyhýbají. V poslední době je Mayer spojován se zpěvačkou Halsey. Ta však tvrdí, že jsou jen přáteli. Ani bychom se jí nedivili, kdyby s takovým románkem raději dělala tajnosti.

Reklama

Další články

Načítám