Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled by se mohlo zdát, že se v modrých blyštivých šatech skrývá postarší kabaretní umělkyně. Při podrobnějším zkoumání přijdete ale na to, že v modelu připomínajícím mořskou pannu, je navlečený herec Josef Carda (63). Ten se do dámského modelu nasoukal kvůli své nové roli.

V muzikálu Kvítek mandragory bude mít totiž stejně jako jeho kolegové hudební a taneční čísla v dámských šatech. A nutno říct, že je ve svém kostýmu opravdu k nepoznání. Během focení do divadelního programu si tak již vyzkoušel nejen blond paruku a líčení, ve kterém bude hrát, ale také dokončené šaty. Ty jsou shodou okolností jedny z nejdražších položek na muzikálu.

„Nejdražší kostýmy nebudou mít dámy, ale pánové v dámských efektních šantánových šatech. Látku jsme dovezli z Dubaje, metr stál šest tisíc korun, ušili jsme jich pro devět chlapů, takže jak můžete vidět třeba Josef Carda je nádherný revuální tanečník s luxusní róbou,“ svěřil kostýmní výtvarník Roman Šolc, který si na modelech vytvořených pro Richarda Genzera, Mirka Etzlera nebo Jaromíra Noska dal opravdu záležet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám