Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Není prototypem klasické hollywoodské hvězdy. Lena Dunham (37) je velký unikát. A to nejen po vizuální, ale také po obsahové stránce.

Americká herečka už dotočila seriál Girls a prezentuje se hlavně na sociální síti. Lena na sebe opravdu umí upozornit. Své tři milióny fanoušků obohacuje o životní moudra, na něž poutá svými fotkami ve spodním prádle.

Lena je pořádný kus ženské, takže její snímky na Instagramu nezapadnou. V kalhotkách a podprsence se vystavuje i v době, kdy je na vrcholu své váhy. „Celý život se potýkám s tím, že je něčeho příliš. Jsem příliš hladová, příliš úzkostlivá, příliš hlasitá, příliš nemocná, příliš dramatická, příliš upřímná, příliš sexy (haha),“ napsala k fotce herečka.

„Vždy jsem toho příliš sdílela ze svého života a někdy jsem toho dala příliš lidem, kteří po tom vlastně vůbec netoužili. Teď se ve mně něco zlomilo. Jsem tady jen pro ty správné lidi. Mého příliš už je dost,“ pokračuje její komentář.

Lena Dunham prostě chtěla říct, že je spokojená: „Ve 32 letech vážím nejvíc, co jsem kdy vážila. Miluji nejvíc, jak jsem kdy milovala. Nejvíc píšu, čtu, směju se. Takhle šťastná jsem nikdy nebyla. Ne příliš... prostě dost!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám