Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Udílení cen Akademie máme spojené hlavně s velkou večerní. Na večírcích navazujících na největší večer amerického šoubyznysu už ale často vládne mnohem uvolněnější dress code.

Pravdou je, že Zoë Kravitz dorazila na oscarovou party pořádanou magazínem Vanity Fair pro někoho až příliš uvolněně. Dcera Lennyho Kravitze pověstná svým osobitým stylem oblékání k dlouhé černé sukni ve tvaru tuby zvolila unikátní top vytvořený z osmnáctikarátového zlata z dílny Tiffany & Co v hodnotě 620 tisíc korun. Transparentní vrchní díl oblečení připomínající podprsenku pro značku navrhla Elsa Peretti.

Jednoduchý outfit dal vyniknout tetování snědé krásky, a hlavně pak zářivým diamantovým šperkům slavné klenotnické značky.

Třicetiletá herečka to nepřeháněla ani s účesem. Své vlasy si nechala svázat do drdolu a stejně nenápadné zvolila i líčení s dominující černou rtěnkou. Při zemi zůstala i při výběru kabelky značky Saint Laurent s apartním střapcem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám