Hlavní obsah
Článek

O chemii, která panuje mezi čerstvě single zpěvačkou Lady Gaga (38) a hercem a filmařem Bradleym Cooperem, (49) fanoušci mluví od začátku natáčení filmu Zrodila se hvězda. A jeho protagonisté je poškádlili i na samotném konci tažení za oceněními, na předávání Oscarů.

Z ceremoniálu si Lady Gaga odnesla sošku pro nejlepší skladbu (Shallow), kterou také s Cooperem během večera zazpívala. A právě její konec, vzájemné pohledy, které si po doznění tónů věnovali, nenechal fanoušky v klidu a sociální sítě vzápětí zaplavily komentáře o tom, jak to mezi nimi jiskří.

Tyto pohledy fanoušky rozvášnily

Vzhledem k tomu, že spolu s Cooperem a zpěvačkou zasedla v publiku i hercova partnerka, modelka Irina Shayk (38), jež výkon ocenila ovací vestoje, je někteří z komentujících v žertu přirovnávali k trojlístku Tristan Thompson - Khloe Kardashian - Jordyn Woods, jenž plnil weby minulý týden.

Další komentáře se nesly v duchu spekulací, že „Bradley Cooper právě opustil svou ženu kvůli Lady Gaga“ či „Oscara pro ty, kteří mě přesvědčili, že spolu mají aférku i ve skutečnosti, získávají...“ nebo „Jediné, na co jsem myslela, bylo, že ti dva spolu randí“. A spousta dalších.

Zatímco Lady Gaga sošku získala, Cooper, jenž byl nominován v herecké kategorii, nikoli. Nejlepší výkon podle Akademie podal Rami Malek ve filmu Bohemian Rhapsody.

Reklama

Další články

Načítám