Hlavní obsah
Článek

Po dovolené na Havaji je dostatečně zrelaxovaná a už zase zdobí společenské akce. Herečka Jane Seymour (73), kterou proslavila role doktorky Quinnové ve stejnojmenném seriálu, v sobotu v Beverly Hills pošesté hostila charitativní gala akci nadace Open Hearts (Otevřená srdce), již v roce 2010 založila.

Sjelo se na ni početné příbuzenstvo. Herečku mimo jiné doprovodil třiadvacetiletý syn Kristopher Keach, kterého má z manželství s Jamesem Keachem, nechyběla dcera Katherine Flynn (37), jež se narodila do svazku s Davidem Flynnem, a do USA z Velké Británie dorazily také hereččiny sestry Anne Gould a Sally Frankenberg.

O těch Jane v The Guardian řekla: „Když jsme vyrůstaly, dělaly jsme všechno stejně. Stejně jsme se oblékaly, chodily na stejná místa. Jediným rozdílem mezi námi bylo to, že já byla pohlcená baletem a ony ne. Jsme si velice blízké.“

Vedle zmíněných mužů byla Seymour, jež se ve svých 67 letech stala nejstarší ženou, která fotila pro Playboy, provdaná ještě za Michaela Attenborougha a Geoffreyho Planera. Ani jedno manželství herečce nevyšlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám