Hlavní obsah
Článek

Proslavili se už v dětském věku, ale ani jako dospělí se ve světě šoubyznysu neztratili. Jen někteří změnili odvětví. Jak dnes vypadají a co dělají Sue z Kudrnaté holky, Fuller ze Sám doma, Tim z Jurského parku, Al z Kroku za krokem, Ryce z Beethovena, Cole z Šestého smyslu nebo Dennis, který byl postrachem okolí?

Herec Joseph Mazzello (35) momentálně okupuje plátna kin ve filmovém hitu o kapele Queen Bohemian Rhapsody, v němž si zahrál baskytaristu Johna Deacona. Úspěchu se dočkal i snímek Jurský park, který tehdy desetiletého klučíka proslavil. Zdaleka přitom nešlo o jeho první roli, zkušenosti sbíral už od pěti roků.

Haleyho Joela Osmenta (30) můžete znát jako Colea Seara z trháku Šestý smysl. Zahrál si v něm jako jedenáctiletý chlapec, jímž už, logicky, dávno není. I jeho subtilnost vzala s věkem za své a z Haleyho je dnes kus chlapa. U herectví zůstal, v postprodukci jsou momentálně jeho snímky The Devil Has a Name a Judy Small.

Christine Lakin (40) si nejlépe pamatujeme jako Al z Kroku za krokem. Mnoho dalších rolí, natož takto výrazných, herečka ani neměla. Dnes se realizuje spíš jako producentka, choreografka a radiová moderátorka.

Kieran Culkin (36) si se slavnějším bratrem Macaulayem zahrál už ve filmu Sám doma, ztvárnil brýlatého Fullera. Jako dítě sice „Kevinovy“ popularity nedosáhl, to ostatně málokterý herec, zato nyní v dospělosti bráchu nechal za zády. Letos byl dokonce za roli v seriálu Boj o moc nominovaný na Zlatý glóbus (nominaci neproměnil).

První filmovou rolí Kierana Culkina byl Fuller v Sám doma. Na snímku s bratrem Macaulayem

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Kevin Mccallister (Macaulay Culkin) and Fuller Mccallister (Kieran Culkin) who were brothers in the movie Home Alone 1990, are actually real brothers. Macaulay is 2 years older than Keiran. . . . کێڤن مکالیستەر (ماکۆلی کولکین) و فولەر مکالیستەر (کەیران کولکین) کە لە فیلمی (بەتەنها لەماڵەوە 1990) برا بوون، هەر بەڕاستیش بران. ماکۆلی کە ڕۆڵی کێڤنی ئەبینی لە فیلمەکە 2 ساڵ لە کەیرانی برای گەورەترە. . . . #homealone #macaulayculkin #kieranculkin #kevinmccallister #fullermccallister #brother #brothers #actor #actors #nowandthen #2years #movie #movies #facts #moviefacts #didyouknow . . . #بەتەنها_لەماڵەوە #ماکۆلی_کولکین #کەیران_کولکین #کێڤن_مکالیستەر #فولەر_مکالیستەر #برا #براکان #ئێستاوئەوسا #ئەکتەر #ئەکتەرەکان #فیلم #فیلمەکان #ڕاستی_فیلمەکان #ئایائەزانی

Příspěvek sdílený cinema (@cinemaniaaac), Říj 26, 2016 v 12:48 PDT

Dnes čtyřicetiletá Nicholle Tom ztvárnila ve svých čtrnácti letech nejstarší ze tří sourozenců v rodinném filmu Beethoven. Jako půvabná Ryce se zaryla do srdcí mnoha fanoušků. Ti ji následně mohli sledovat také v seriálu Chůva k pohledání a herečka nepolevuje ani dnes, kdy se objevuje spíš v televizní tvorbě.

I když nebyl její první, film Kudrnatá holka, v němž ztvárnila hlavní roli, byl pro Alisan Porter (37) přelomový. Jako kučeravou Sue si ji fanoušci pamatují dodnes, kdy už dávno není kudrnatá a před herectvím dala přednost hudbě. V roce 2016 dokonce vyhrála pěveckou soutěž The Voice.

Jediný z výčtu Mason Gamble (33), který jako rošťák ve filmu Dennis - postrach okolí pořádně zatápěl rodičům a hlavně sousedovi, panu Wilsonovi, z šoubyznysu odešel. Má magisterský titul z biologie a podle záznamů na stránkách Kalifornské univerzity v Los Angeles pokračuje i v doktorském programu. V dětském věku si zahrál také ve sci-fi Gattaca nebo ve snímku Jak jsem balil učitelku Wese Andersona, jako teenager se objevil v seriálu Kate Brasher. Jeho poslední rolí je Golf in the Kingdom z roku 2010.

Z „postrachu okolí“ vyrostl fešák

Gamble je mořským biologem

Reklama

Další články

Načítám