Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

První epizoda kultovního seriálu Pobřežní hlídka vtrhla na televizní obrazovky před 30 lety. Podívejte se, jak dnes vypadají herečky, které se po kalifornské pláži proháněly v ikonických červených plavkách. Některé jsou unavené, jiné na muže stále působí jako magnet.

Královnou Pobřežní hlídky je jednoznačně Pamela Anderson (56), přestože v ní nefigurovala od samotného počátku. Seriálovou sestavu svými silikony rozšířila v roce 1992 a během pěti let se jako C. J. Parker objevila ve 111 epizodách. Ikonické plavky by mohla obléknout i dnes. Její dekolt je stejně hypnotizující jako v době, kdy se jako plavčice proháněla po pláži.

Už od první sezóny se diváci mohli těšit pohledem na Eriku Eleniak (49), která ztvárnila Shauni McClain. S Pamelou ji spojuje nejen Pobřežní hlídka, ale také pózování pro Playboy. Na rozdíl od své slavnější kolegyně ale v pokročilém věku nemá potřebu provokovat.

Několik životů na pláži zachránila i Alexandra Paul (55), která nedisponovala tak bujným dekoltem jako jiné plavčice. V seriálu vzbuzovala respekt jako Stephanie Holden. Na její postavě vždy bylo znát, že je nadšenou sportovkyní. Fyzicky náročná průprava se jí při natáčení hodila.

Jako Lani McKenzie seriál v roce 1997 obohatila Carmen Electra (46). Sexy brunetka si v Pobřežní hlídce zvykla na obdiv mužů, což ji dodnes neopustilo. Nicole Eggert (46) alias seriálová Summer Quinn nejspíš o pozornost nestojí. V plavkách se na pláži jen tak vystavovat nebude.

Která herečka z Pobřežní hlídky je nejvíce sexy?
Pamela Anderson
7,8 %
Carmen Electra
71,5 %
Erika Eleniak
12,6 %
Alexandra Paul
4,5 %
Nicole Eggert
3,6 %
Celkem hlasovalo 6895 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám