Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký zpěvák Chris Brown (29) má další problém. K obviněním z napadení a ublížení na zdraví, napáchaných převážně na ženách, nyní přibylo i obvinění ze znásilnění. To vyplnila žena v Paříži. Brown a další dva lidé byli zadrženi a jsou nyní ve vazbě.

Jedním ze zadržených je i Brownův bodyguard. Podle všeho byl zpěvák zadržen v pondělí a ve vazbě stále setrvává, zatímco policie vyšetřuje obvinění. Zpěvákův tiskový mluvčí prozatím situaci nekomentoval.

Brown se nechvalně proslavil tím, že v roce 2009 ztloukl svou tehdejší přítelkyni, zpěvačku Rihannu. Fotka jejího potlučeného obličeje obletěla média a Brown si vysloužil pětiletou podmínku a nenávist zpěvaččiných fanoušků. Jako zázrakem si však jako interpret popularitu udržel.

Od roku 2011 do 2013 byl několikrát obviněn z napadení žen a mužů, poté skončil v rehabilitačním zařízení pro pacienty, kteří nezvládají vztek. Z léčebny byl však kvůli agresivitě vyhozen, což znamenalo také porušení podmínky. Jako následek si měl odsedět rok ve vězení, ale byl propuštěn mnohem dříve.

Po skončení ještě prodloužené podmínky v roce 2015 byl několikrát obviněn z násilného napadení se zbraní. V roce 2017 pak jeho tehdejší přítelkyně Karrueche Tran vyplnila žádost o zákaz přiblížení, protože jí zpěvák údajně vyhrožoval smrtí. O rok později jej neznámá žena obvinila ze sexuálního napadení a jiná jej nařkla, že ji stalkuje a ohrožuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám