Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama se svého času věnovala modelingu, a tak má zaprvé pochopení pro práci svých dětí a zadruhé i v čerstvých pětapadesáti letech skvělou figuru. Fotka, již Yolanda Hadid, matka úspěšných modelek Gigi a Belly a modela Anwara, tři dny po narozeninách sdílela na sociální síti, však neslouží (pouze) k lapání lajků.

Hadid se u snímku v negližé rozepsala o tom, jak je důležité, aby měl každý ke svému tělu pozitivní vztah. Ona sama, jak uvedla, ho vždy neměla. Nechala se strhnout trendem plastických operací a podstoupila zvětšení prsou, pravidelně chodila také na botox i jiné druhy výplní. Měla prý pocit, že tak by měla sexy žena vypadat.

S procedurami Hadid skončila poté, co jí byla diagnostikována lymská borelióza. Když pak z vyšetření zjistila, že se jí do těla uvolňuje silikon, následovalo i vyjmutí implantátů.

„Vaše zdraví je vaším bohatstvím, tak, prosím, dělejte moudrá rozhodnutí a předtím, než si do těla necháte aplikovat cizí látky, vše si dobře promyslete,“ radí dnes svým fanouškům. „Je na nás naučit se sami sebe milovat a oslavovat svou jedinečnost. Krása nemá bez zdraví žádný význam,“ píše Hadid. K textu pak připojila i hashtag: „beze studu“.

Reklama

Další články

Načítám