Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská herečka Suzanne Somers (72) zůstane navždy spojovaná s populárním seriálem Krok za krokem. I když na jeho úspěch nikdy nenavázala, stále je vítaná na společenských událostech.

Seriál, který se v Česku setkal s velkým diváckých úspěchem, měl v USA premiéru v roce 1991 a na obrazovkách vydržel sedm sezón. Suzanne se jako Carol objevila ve 160 epizodách. V seriálu ztvárnila trojnásobnou matku, která vytvoří početnou rodinu s Frankem a jeho třemi potomky. Později se jejich klan rozšířil o společnou dceru Lilly.

Suzanne Somers se díky roli Carol stala ikonou 90. let, ale po skončení seriálu Krok za krokem s herectvím skončila. V roce 2000 jí byla diagnostikována rakovina prsu. Herečka tehdy podstoupila operaci, ale odmítla chemoterapii a dala přednost přírodní medicíně.

Léčba byla úspěšná a Suzanne dodnes ráda vyráží na akce, kde je stále středem pozornosti. Nejraději má filmový festival v americkém Palm Springs, kde se i letos objevila společně s Alanem Hamelem, který je jejím manželem už od roku 1977.

V seriálu Krok za krokem měla Suzanne velmi početnou rodinu, v reálu má jen syna Bruce, jemuž je už 53 let. Herečka jej má se svým prvním manželem, za něhož se provdala jako devatenáctiletá, kdy už byla těhotná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám