Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těsně před Štědrým dnem pustila herečka Barbora Šťastná, kterou můžete vídat v seriálu Krejzovi, do světa nový vánoční klip s názvem –„ Ondra Šťastný - JEŽÍŠKOVI“. Hvězdou a zpěvákem v jedné osobě, je její šestiletý syn Ondřej, kterého má herečka s manželem Janem Šťastným (58).

„Byl to celé Ondrův nápad, přišel s tím, že chce vymyslet písničku pro Ježíška. Doufám, že to lidi pobaví a zpříjemní jim náladu v tom předvánočním shonu,“ poodhaluje vznik klipu Bára Šťastná alias Jana Hlaváčová, sestra Michala v podání Jana Révaie.

Videoklip, ve kterém hlavní roli hraje Ondřej a jeho kamarád Matěj, což je syn herečky Andrey Elsnerové, vykresluje to, jak malé dítě prožívá čekání na Ježíška. „Chtěli jsme, aby to bylo co nejvíc opravdové a aby ho to bavilo, tak jsme v jednom záběru použili takovou legraci, že skáče na polštář, ze kterého začne lítat peří. Netušili jsme, jak bude složité, ho pak uklízet. Věřte, že zapadne úplně všude,“ směje se herečka.

Písničku složil hereččin bratr, hudební skladatel Jiří Petr a Bára doufá, že se bude líbit dospělým i dětem. "Přiznávám, že s dětmi je to natáčení malinko náročnější, byla to jízda, tak doufám, že to lidi potěší. Byla šílená zima, ale zažili jsme i neuvěřitelnou legraci,“ uzavřela Bára a celá rodina Šťastných tak všem přeje krásné Vánoce a hezký Nový rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám