Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sierra Mead (19) z Nového Mexika váží skoro 140 kilogramů a pochopitelně se kvůli své váze cítila špatně. Na střední škole ji častovali ohavnými přezdívkami, a tak své tělo zakrývala. Sebevědomí jí vrátily až instagramové plus size modelky, které na své kypré tvary byly pyšné.

Sierra začala tedy na Instagramu pózovat stejně a přestala své tělo zakrývat. Přestože jí někteří sledující v komentářích přáli i smrt, Sierru to neodradilo. V březnu 2017 její snímky zaujaly jejího současného přítele Masona, který obdivoval její sebevědomí a tvary.

„Vždycky jsem si myslela, že jsem moc tlustá. Cítila jsem, jak mě lidé neustále odsuzují. Pořád jsem se schovávala za vytahané oblečení. S Masonem jsme se seznámili přes on-line seznamku. Napsal mi první a já mu dala svoje číslo. Od začátku jsem věděla, že je to ten pravý a okamžitě jsme se do sebe zamilovali,“ svěřila Sierra britskému Daily Mailu.

Přestože Mason váží o polovinu méně než Sierra, stále své vyvolené opakuje, jak je krásná. „Když jsme spolu začali mluvit, nemohli jsme přestat. Miluji všechno na jejím těle,“ svěřil Mason, o kterém Sierra hovoří jako o chytrém, citlivém, ohleduplném a milujícím partnerovi.

Přestože našla lásku a stala se úspěšnou na Instagramu, stále se však objevují lidé, kteří Sierry postavu hanlivě komentují. Ani ti ji však neodradí. „Tlustí lidé vědí, že jsou tlustí, věřte mi. Neustále nám to připomíná naše rodina, lékaři a všichni ostatní. Není nutné někoho šikanovat. Pokud se chce změnit, změní se,“ doplnila sebevědomá baculka na závěr.

Reklama

Další články

Načítám