Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečce Blance Blanco (37) není odhalování postavy vůbec cizí. Ať už své křivky ukazuje v bikinách, nebo v odvážných šatech na prestižních akcích, vždy je na co se dívat. Nedávno se vydala na dovolenou do Maroka, kde se nechala nafotit v plavkách a do objektivu ochotně špulila výstavní pozadí.

Do Marrákeše se ale nevydala jen kvůli focení, jela se tam odreagovat poté, co doslova ztratila střechu nad hlavou. Blanca a partner John Savage měli společný dům v Malibu, o který nedávno přišli při ničivých požárech. O domy přišla řada celebrit, včetně Miley Cyrus a Liama Hemswortha nebo Gerarda Butlera a dalších.

„Zlomilo mi to srdce, a ještě pořád se z toho dostávám. Uklidňuje mě, že jsem s tím opravdu nemohla nic dělat, nebylo v mých silách tomu zabránit. Musela jsem přijmout realitu a zaměřila se raději na řešení problému, protože to je v mojí moci,“ svěřila Daily Mailu s tím, že cestu do Maroka měla naplánovanou dlouho dopředu a nevzdala se jí ani za těchto nešťastných okolností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám