Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byl jednou jeden stařík a stařenka a s nimi žily dvě dcerky... Jak to pokračuje, asi každý ví. Řeč tady bude o té od stařenky, o Marfuše, která v pohádce Mrazík okupuje především vánoční televizní program už 54 let.

Její představitelku Innu Čurikovovou byste nejspíš nepoznali, vzhledem k letům, která uplynula od vzniku, i proto, že dnes, s trochou nadsázky řečeno, vypadá mnohem lépe než jako závistivá a zlá postava, kterou v roce 1964 ztvárnila.

Čurikovová se během své kariéry uplatnila před kamerou i na divadle. Osudovým jí v tomto směru byl její manžel, režisér Gleb Panfilov, který ji zásoboval hlavními rolemi ve svých filmech, z nichž zmiňme Ohněm se nepřebrodíš, Začátek, Téma nebo Vassa. Především na prvních dvou si tzv. udělala jméno. Její poslední film Paměť podzimu se datuje do roku 2016.

Čurikovová patří k nejvýraznějším sovětským, respektive ruským herečkám. Její jméno je také pevně spjato s divadelní scénou, především s městským divadlem v Moskvě Lenkom.

Čurikovová jako Marfuša v Mrazíkovi

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Просто любуюсь) она неотразима #Repost @serials_of_world (@get_repost) ・・・ Морозко Год выпуска:1964 Жанр:фэнтези, мелодрама, комедия Страна выпуска: СССР . . . . . Описание: Жила-была хорошая добрая девушка Настенька. Злая мачеха заставляла ее работать, не давая продыху. Однажды она решила избавиться от падчерицы и отправила ту замерзать в зимний лес. В этих же краях жил паренек Иван. Он полюбил Настеньку, да вот только был он большим хвастуном, потому лесной колдун и превратил его в медведя. И Настеньке, и Ивану пришлось пройти через много испытаний, прежде чем соединить свои судьбы. И помог им в этом добрый волшебник - дедушка Морозко.. #морозко#сказка#ссср#2018год #1964#советскиефильмы #дети #детство #films #russia #russiangirl #ru#love #instagood #me #tbt #cute #follow #followme #photooftheday #happy #beautiful #selfie #picoftheday #like4like #instagramanet #instatag #smile #friends

Příspěvek sdílel uživatel @ galochka_sumenkova, Pro 4, 2018 v 10:18 PST

Reklama

Další články

Načítám