Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z herce Dolpha Lundgrena (61) jde díky jeho drsným akčním rolím někdy trochu strach. To však rozhodně nebyl případ premiéry komiksového trháku Aquaman, kam dorazil se svými dcerami Idou (22) a Gretou (16). Vedle svých blonďatých andílků herec hezky pookřál. Dcery švédského svalovce vypadaly na londýnské premiéře skvěle, dvořit se jim však nikdo neodvážil.

Lundgren ve filmu ztvárnil Nerea, otce princezny Mery a statečného válečníka Atlantiku. Se zrzavými vlasy a vousy byste herce nepoznali. Kromě Aquamana můžeme Lundgrena již nyní vidět v kinech jako zlotřilého Ivana Draga ve snímku Creed II. Ruského boxera si zahrál poprvé ve čtvrtém díle Rockyho a nyní se k roli díky Creedovi vrátil.

Lundgren má dcery Idu a Gretu s bývalou manželkou Anette Qviberg, se kterou se rozešel v roce 2011 po 17 letech manželství. V současné době je ve vztahu s Jenny Sandersson, se kterou se nedávno přestěhovali do obřího sídla v západním Hollywoodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám