Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice a jedna z nejvýraznějších hvězd britské StarDance, show Strictly Come Dancing, Ola Jordan nedávno oznámila, že končí se svými kalendáři. Zprávou rozesmutnila a snad i naštvala spoustu svých fanoušků.

K tomu, že se už víc nechce svlékat před objektivem, má několik důvodů. Jedním z nich je manžel, respektive jeho názor. James Jordan (40), rovněž tanečník ze zmíněné soutěže, souhlasí, že by dráždivé pózy už měla přenechat mladším. „Cítím, že je načase. Je mi 36 let,“ svěřila blondýnka s tím, že její rozhodnutí se nesetkalo s podporou fanoušků. Jak by také ano.

„Dostala jsem spoustu e-mailů a tweetů od lidí, kteří psali, že nemůžou uvěřit, že už to nebudu dělat. Manželky psaly, jak jsou jejich muži zklamaní, což je milé, ale člověk musí vědět, co si kdy může dovolit,“ je sebekritická. A její muž jí přitakává: „Nemůžeš to dělat věčně, že ano.“

Jordan to přirovnala k rozhodnutí před třemi lety opustit zmiňovanou soutěž a dát tak prostor čerstvým tvářím. „Je to to samé, přenechala jsem to mladším,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám